Utolsó módosítás 2020. máj. 29.
Kecskemét határában minősítettünk

elado

1%

Újdonságok

Tanfolyamot is tart Gearld Fry

Tanfolyamot is tart Gearld Fry

Meghívott amerikai szakértőnk, Gearld Fry 2016. november 22.-én, kedden 9 órától bemutatót, gyakorlati foglalkozást tart a Lineáris

gearldfrykis
Mérésről
: a testalkat nagyszámú összefüggéséről a különböző termelési és funkcionális tulajdonsággal. A herék szabályostól eltérő formája, mérete a bika termékenységének, az utódok küllemének milyen eltéréseit sejteti. Tételesen elmondja és elmutogatja, hogy az általa bemutatásra kiválogatott állatok kiről árulkodnak számára. Ilyenek például:

 

  1. ) A here hossza sokkal fontosabb, mint a körmérete. Van egy hosszúság – körméret arány, ami a legnagyobb vemhességi arányt biztosítja.
  2. A rövid nyak a libidó és a nagyobb tesztoszteron termelés indikátora.
  3. ) Minél közelebb van a mellkas körméret hossza a hátvonal hosszához, annál hatékonyabb alkalmazkodóbb és életképesebb az állat.
  4. ) Elégtelen mellkaskörméret nagymértékben jelzi a genetikai hátterű strukturális defekteket, a különböző mirigyek elégtelen működését kicsi és szabálytalan formájú hátizmot, az első lábujjak kifelé állását, görbe körmöket és ezek az állatok gyaníthatóan érzékenyebbek a stresszre és magasabb fenntartási költséggel járnak.
  5. ) A kiugróan magas üszők általában kiegyensúlyozatlanok, lassabban érnek, gyengébb a termékenységük és kevésbé hatékony a reprodukciójuk.
  6. ) Stb. stb.

Tehát 2016. november 22.-én Lajosmizsén, a Kónya majorban (Charolais Kft.) 9 órai kezdettel lesz egy bemutató arról, hogy egy szakértő szem hogyan értékeli az egyes állatok várható és valószínű termelését. Az eseményen elhangzottak szakszerű fordításáról az a szinkrontolmács gondoskodik, aki a konferencián is dolgozni fog.

A részvétel ingyenes és csak a tagjaink számára lehetséges!

Előzetes bejelentkezés az ügyvezetésen szükséges! Létszám korlát nincs.